sâmbătă, 9 februarie 2013

20 de ţări într-o singură zi, la Global Village


AIESEC București, în parteneriat cu Palatul Național al Copiilor, va lansa cea de-a VII-a ediție a evenimentului Global Village, în data de 24 februarie, în incinta Palatului Național al Copiilor, eveniment cultural ce adună oameni și culturi din toate colțurile lumii.
Persoane de toate vârstele sunt așteptate, în intervalul orar 12:00-18:00, pentru a ”vizita” într-o singură zi, mai bine de 20 de țări: Brazilia, Regatul Maroc, Japonia, Coreea de Sud, Indonezia, Egipt, China, Taiwan, Nigeria, Madagascar, Vietnam, Peru, Pakistan, Kazakhstan, Emiratele Arabe Unite. Muzica, dansul și degustările tradiționale vă vor încanta simțurile pe parcursul unei zile întregi de sărbătoare. De asemenea, veți găsi standuri cu obiecte tradiționale și workshop-uri, unde veți avea ocazia să probați costume sau să învățați să scrieți în coreeană.
Un alt punct de interes vor fi studenții internaționali veniti în cadrul proiectelor “C.H.A.N.G.E”, “GROW”, “Make it green, make it count!” desfășurate de AIESEC București. Vor exista surprize și premii pentru participanții care se vor înscrie la tombola din cadrul evenimentului, unul dintre premii fiind o excursie oferită de Agenția de turism Seta Travel!
Cu o zi înainte de eveniment, pe 23 februarie, bucureștenii (și nu numai) vor avea ocazia să participe la un Treasure Hunt cultural. Pentru înscrieri, click aici.
Intrarea la Treasure Hunt, dar și la eveniment este gratuită pentru toți participanții.
Mulțumim ambasadelor și consulatelor care ne sprijină! Pentru mai multe informații, accesați Global Village.
*AIESEC este cea mai mare organizație non-guvernamentală pentru tineri din întreaga lume. Prezentă în peste 113 țări și teritorii, cu mai bine de 60.000 membrii, AIESEC are o experiență de 64 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. AIESEC București a fost primul ONG activ din România, începând cu martie 1990. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare integrală bazată pe oportunități de leadership, posibilități de schimb de experiență internaţională, de participare la conferințe, platforme virtuale și activități de învățare în cadrul unui mediu internațional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu