vineri, 4 februarie 2011

Festivalul naţional de arte pentru liceeni "Florian Pittis" a ajuns la a IV-a ediţie

 Consiliul Elevilor al Colegiului National Gheorghe Lazar din Bucuresti si Trupa de teatru AS in parteneriat cu Teatrul Lucia Sturdza Bulandra organizează cea de-a IV - a editie a Festivalului national de arte pentru liceeni „Florian Pittis” - un concurs de teatru si muzica dedicat liceenilor, in memoria lazaristului Florian Pittis.
Festivalul se va desfasura in luna mai 2011. In luna aprilie se vor anunta datele exacte ale festivalului. Evenimentul este organizat pe doua sectiuni si are o durata de 3 zile: Sectiunea I – teatru; Sectiunea a II-a - muzica; Gala si festivitatea de premiere.
Pentru înscrieri aveţi nevoie de:
1.O inregistrare Avi/ Dvd (sectiunea teatru / muzica ), Audio (sectiunea muzica);
2.Un C.V al trupei, care trebuie sa contina: lista cu distributia / membrii trupei, (elevi si coordonatori); Scurt istoric al trupei (participari la concursuri/festivale, rezultate obtinute etc.).; date de contact.
Cele menţionate se depun la secretariatul Colegiului National Gheorghe Lazar ( Bulevardul Regina Elisabeta nr.48 , sector 5), pana pe 1 aprilie 2011. Pentru consultarea regulamentului, cat si a altor detalii accesati site-ul www.trupaas.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu