duminică, 30 octombrie 2011

Elevii Seminarului teologic Botoşani, coordonaţi de preot Gabriel Ţifrea, în noi acţiuni filantropice


Elevii claselor a - XII –a A și a – XII – a B de la Seminarul Teologic ”Sf. Gheorghe” din Botoşani, coordonaţi de preotul duhovnic Gabriel Ţifrea, continuă să desfăşoare activităţile cu caracter filantropic cuprinse în proiectul ”Dăruind vei dobândi”. Vineri 28 octombrie 2011, ei au vizitat Centrul Maternal ”Micul Prinţ” din Botoşani cu scopul de a veni în ajutorul mamelor şi copiilor de aici. După săvârşirea unei rugăciuni de binecuvântare de către părintele Gabriel Ţifrea, au fost împărţite pachete conţinând: scutece, produse de igienă pentru copii, hăinuţe, fructe, creioane şi cărţi de colorat. Toate acestea au fost achiziţionate de către elevii seminarişti folosindu-se de bonurile valorice obţinute în urma donării de sânge din zilele de 7 şi 12 octombrie.
Pe lângă aceste bunuri, elevii clasei a XII – a B secţia „Patrimoniu” intenţionează pictarea unei icoane reprezentând pe Sf. Stelian, ocrotitorul copiilor, cu scopul de a o dona centrului  maternal ”Micul Prinţ”. Această acţiune se constituie, aşadar, în cea de-a doua etapă a proiectului amintit prin care iniţiatorii îşi propun să ofere sprijin celor care au nevoie de ajutor.
”Nădăjduim că exemplul acestor minunaţi elevi seminarişti va fi urmat de cât mai mulţi dintre fiii Bisericii noastre. Dorim să mulţumim, pe această cale, doamnei director Camelia Popa de la Centrul Maternal ”Micul prinţ”  care ne-a ajutat să realizăm această acţiune”. Preotul Gabriel Ţifrea, duhovnic al Seminarului Teologic Botoşani şi coordonator al proiectului ”Dăruind vei dobândi”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu