duminică, 9 octombrie 2011

Sânge donat pentru a salva vieţi, dar şi pentru acţiuni umanitare


 În această lună a demarat proiectul ”Dăruind vei dobândi”, pe care  Seminarul Teologic ”Sf. Gheorghe” îl derulează  în colaborare cu Centrul de Transfuzii Botoşani. „Dorim să tragem un semnal de alarmă cu privire la criza actuală de sânge cu care se confruntă România şi să întindem o mână de ajutor semenilor noştri, care trec prin momente dificile ale vieţii lor. Nădăjduim că gestul nostru va fi urmat și de către elevii celorlalte seminarii teologice ale Arhiepiscopiei Iaşilor, pentru a oferi astfel un exemplu demn de urmat şi altor tineri, determinându-i să devină sensibili la suferinţa aproapelui”, declară coordonatorul proiectului, preot Gabriel Ţifrea. 

Pe parcursul acestui an școlar, tinerii vor fi informaţi şi motivaţi să participe la donarea benevolă de sânge, fiind, totodată, cultivat spiritul voluntar. În a două etapă, pornindu-se de bonurile valorice obţinute, se vor întreprinde acţiuni filantropice la un cămin de bătrâni şi la un centru de plasament din Botoşani.


Un comentariu:

  1. Buna ziua
    Va rog sa-mi trimiteti adresa dumneavoastra de mail deoarece sunt interesat sa va sponsorizez. Adresa mea de mail este adventuregames43@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere