marți, 7 februarie 2012

În 2012, „Întâlnirea de astăzi” debutează de Dragobete

Foto: www.mediafax.ro
Programul "Intalnirea de astazi" organizat de Asociatia culturala Vis de Artist continua si in 2012, prima actiune fiind organizata pe 24 februarie, de Dragobete.
Implicati in realizarea acestei manifestari vor fi partenerii nostri - Muzeul Judetean Botosani, Centrul Europe Direct, Societatea cultural-artistica "Arlechin", Asociatia B-Right Media, Asociatia Judeteana a Organizatorilor de Evenimente, Art Productions -, membrii si voluntarii Vis de Artist, carora li se alatura Hayri Bekereci, voluntar turc al carui mentor este unul dintre membrii ONG-ului nostru, d. Daniel Ciucalau. Hayri se afla la Botosani in contextul unui proiect de voluntariat gazduit de catre Asociatia "Renasterea Botosaneana", unica organizatie din judet acreditata in cadrul programului Tineret in Actiune, al Comisiei Europene, Actiunea 2, Serviciul European de Voluntariat.
Editia a XXV-a a programului "Intalnirea de astazi" isi propune, printre altele, sa promoveze in cadrul campaniei noastre "Fii voluntar pentru cultura!" demarata la Targul ONG-urilor Botosani din 2011, tinerii creatori de poezie, cantece, filmulete, desene, etc, care includ in lucrarile lor tema dragostei. In acest sens, cei interesati isi pot trimite creatiile pe adresa visdeartist@yahoo.com, pana pe 17 februarie 2012.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu